×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


Lettstelt og luksuriøst på Bjorøy

Er tiden inne for å flytte til noe nytt? Kanskje har barna flyttet hjemmefra og eneboligen virker stor og tom. Eller kanskje virker det forlokkende med mindre hagearbeid og mer fritid? Signatur Bjorøy har både store og små leiligheter, for deg som er i midten av livet. Prosjektet kan tilby naturskjønn utsikt og sjø- og båtliv i gangavstand.

Passer dette prosjektet for meg?

Et boligbytte kan være vanskelig å bestemme seg for. Det er kanskje ikke ett prosjekt eller én bolig som kan hake av alle boksene når man er på boligjakt, men Signatur Bjorøy kan levere på det aller meste for deg som er voksen, og på jakt etter en ny og moderne bolig i landlige omgivelser. En av personene i husstanden må ha fylt 55 år ved innflytting.

Prosjektet har flere leilighetstyper fra 69 kvadratmeter til 138 kvadratmeter i bruksareal. Det vil si at boligen kan passe for deg som fortsatt har ungdommer som flytter litt frem og tilbake, og for deg som er enslig og ikke trenger like mye plass. Det som er likt for alle leilighetene er den luksuriøse følelsen et moderne nybygg kan gi. Alle leilighetene vil få helfliset bad, kjøkken fra Sigdal, garasje og heis. Tenk deg å flytte til en helt ny bolig hvor alt er i topp stand, og det er svært lite behov for vedlikehold. Dette er et prosjekt for livsnytere som ønsker å bruke fritiden på det de liker best.

Høres 69 kvadratmeter litt smått ut?

Vel, ta en titt på planløsningen. Leilighetene er godt utnyttet, og man kan bli overrasket over hvor mye en smart planløsning har å si. Med egen utvendig bod på 5 kvadratmeter, og tilrettelegging for sykkelparkering, trenger du heller ikke å oppbevare ting som sportsutstyr eller redningsvester inne i boligen. I tillegg legges det tilrette for et felleslokale med oppholdsrom, kjøkken og bad. Dette lokalet kan brukes til feiring, felles aktiviteter eller som gjestehus. Bruksområdene er opp til deg og dine nye naboer å bestemme!Hyggelige naboer i samme livssituasjon

Signatur Bjorøy blir et fredelig nabolag for voksne mennesker. Kanskje vil du få noen nye venner som er i samme livssituasjon som deg selv. En kopp kaffe på fellesområder med nyinnflyttede naboer gir gode muligheter for hyggelige samtaler og nye bekjentskaper.

Landlige omgivelser

På Bjorøy får man det beste av to verdener. Landlige omgivelser og nærhet til Bergen sentrum. Man bor i sjøkanten med flotte turstier på land, samtidig tar det bare 24 minutter med bil før du er i hjertet av Bergen by. Eller kanskje vil du heller ta båtveien? Du kan leie eller kjøpe båtplass i marinaen ved Bjorøy Brygge, og leve det gode liv både til lands og til vanns.

En moderne livsstil

En ny epoke i livet er en mulighet til å teste ut en ny og mer moderne livsstil. Det å klippe gresset i en stor hage kan ha sin sjarm, men det er kanskje vel så sjarmerende å sitte i en godstol på altanen og se på solnedgangen? Med nybygg blir det meste rundt boligen tatt hånd om, alt du trenger å gjøre er å flytte inn.

Kontakt våre meglereAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fsb.noEinar Haugland

Advokat
Mobil: 959 13 466
einar.haugland@fanasparebank.no