×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


Oversiktillustrasjon - avvik i leveranse kan forekomme.Nabolaget - Signatur BjorøyProsjektet får en nydelig beliggenhet på nordsiden av Bjorøy, her kan vi friste med den flotteste natur rett utenfor din egen leilighet. Du vil få en nydelig utsikt uansett hvilken side av prosjektet du ønsker å bosette deg. Velger du østsiden, vil du få flott utsikt mot Mathopen, Vatlestraumen og Grimstadfjorden, og velger du Vestsiden, så vil du få utsikt mot innseilingen til Kobbeleia, mot Brattholmen og mot Liatårnet. Så uansett hvilken side du velger, så skal det ikke stå på utsikten. Solmessig ligger tomten utrolig fint til, arkitekt og utbygger har løst det slik at de fleste leilighetene får optimale solforhold.Nydelige turområder

Offentlig transport

Nilsvikhaugane busstopp (Linje 43) - 0,1 km
Storavatnet terminal (25 ulike linjer) - 6,6 km
Kleppestø båtkai (Linje 2070) - 11,8 km
Bergen sentrum (Linje 41, 43, 45) - 15,7 km
Bergen Flesland - 24 min. m/bilDagligvare

Coop Extra Mathopen - 7 min. m/bil
Kiwi Hetlevikåsen - 11 min. m/bil

Sport

Bjorøy idrettsplass - 4 min. m/bil
Alvøen idrettspark - 7 min. m/bil
Nr1 Fitness Mathopen - 7 min. m/bil
SKY Fitness Drotningsvik - 9 min. m/bil

Bademuligheter i sjøBjorøy er verdt å utforske, her finner du nydelige turområder, bademuligheter i sjø og flotte fiskemuligheter, alt dette i landlige og rolige omgivelser. Det er kun ca 15 min. kjøring til Bergen sentrum og ca 10 min til Vestkanten, og ca 5 min kjøring til nærbutikk. Her kan du velge mellom Coop Extra i Mathopen, eller Rema 1000 og Kiwi som du finner like ved påkjøring til Sotraveien, samt Rema 1000 som holder til i Drotningsvik senter.Flotte fiskemuligheterDet blir kort gangavstand til bussholdeplass.
Illustrasjon felles selskap/møte lokale som blir organisert og eiet av sameiet. Avvik i leveranse kan forekomme.

Fellesrom

Nydelige fellesarealer på 53 kvm. Alle kjøperne får tilgang til et felleslokale med oppholdsrom, kjøkken og bad. Lokalet kan brukes til fellesaktiviteter, trimrom, feiring av ymse slag og evt som gjestehus. Her vil fellesskapet være med og definere bruken.


Kontakt våre meglereAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fsb.noEinar Haugland

Advokat
Mobil: 959 13 466
einar.haugland@fanasparebank.no